Afbeelding
Foto:

Even voorstellen...

Hij begon zijn loopbaan ooit bij voormalig BMW-dealer Van Rumpt. Daar werkte hij twee jaar, om vervolgens 16 jaar voor andere merken te werken. Maar het zaadje was geplant, de liefde voor BMW verdween nooit meer. Na jaren omzwerven zit hij nu op zijn plek bij BMW-specialist S.B. Admiraal & Zn. in Oude-Tonge: John Kieviet.

Wie binnenstapt bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. kan niet om de naam BMW heen. De showroom staat vol met hoekige sport-sedans uit de jaren tachtig, allemaal BMW's. Het aanbod bestaat voor negentig procent uit BMW en het logo straalt je overal tegemoet. Wat dat betreft voelt John zich hier als een vis in het water. Tien jaar lang sleutelde hij aan Renault en daarna jaren aan willekeurig elk ander bekend merk. Maar hij bleef bij zijn eerste liefde: "ja dat is eigenlijk best gek. Ik heb maar twee jaar bij BMW gewerkt, maar het waren wel mijn eerste jaren. Je hoort wel vaker dat mensen in hun eerste jaren verknocht raken aan een merk."

John Kieviet is blij dat hij nu terug is bij zijn 'oude' merk. Hij heeft de afgelopen jaren ook wel auto's verkocht en andere taken erbij genomen maar wil zich bij Admiraal weer echt richten op zijn 'corebusiness': sleutelen. En als het dan ook nog aan BMW's is, dat is helemaal mooi.

Kom gerust eens kennis maken met ons, de koffie staat klaar.