Afbeelding
Foto:

De mening van de inwoners staat te allen tijde voorop

VKGO

Naam lijsttrekker: Johan de Vos (59)
Beroep: Brigadier van politie
Woonplaats: Sommelsdijk

Wat is uw belangrijkste speerpunt voor Goeree-Overflakkee?
Een veilige en schone woonomgeving. De veiligheid in het verkeer én dat van onze inwoners baart ons de nodige zorgen. We hebben de afgelopen jaren veel aandacht gevraagd voor het verbeteren van de aanrijtijden van ambulance en politie, maar ook voor een veiligere N59 en niet te vergeten de levensgevaarlijke kruising bij Nieuwe-Tonge.

Wat mag er absoluut niet veranderen op het eiland?
Respect voor elkaar. De leefbaarheid op ons eiland met z'n voorzieningen. De leefbaarheid in iedere kern waarbij voor de kleinere kernen de school, de verenigingen , een dorpshuis en dergelijke essentieel zijn.

Waarom moeten mensen op uw partij stemmen?
Wij zijn een lokale partij die voor iedere burger klaarstaat. Niet beloven wat niet kan. Maar doen wat je belooft. Wij houden er niet van ons af te zetten tegen andere partijen. Maar natuurlijk zien wij wel een enorm verschil met de veelal landelijke partijen. Zo is bij Vitale Kernen rechts en links vertegenwoordigd. Vitale Kernen bestaat uit betrokken mensen die erg goed weten wat er leeft in deze gemeente. Voor ons staat de mening van de inwoners te allen tijde voorop.

Hoeveel zetels verwacht u op 21 maart binnen te slepen?
Dit bepalen de kiezers. Wij hebben 5 jaar zeer kritisch constructief oppositie gevoerd. Vitale Kernen is gereed voor directe verantwoordelijkheid.