Afbeelding
Foto:

Wijnadvies

Bij Jumbo denken wij graag met u mee. Het nieuwe Hallo Jumbo-magazine staat dan ook weer vol met de lekkerste gerechten. Deze gerechten kunt u prima combineren met onze wijnaanbiedingen.

Wijnacties

We hebben een tweetal acties die vanaf nu geldig zijn tot en met 31 december 2018.

Allereerst de Terra Pura Single Vineyard wijnen uit Chili; de witte variant is van de Chardonnay druif gemaakt en de rode variant van de Carmenere druif. De druiven zijn afkomstig van één wijngaard, oftewel Single Vineyard. Dit komt de kwaliteit absoluut ten goede. Beide wijnen zijn overigens door de bekende wijnschrijver Harold Hamersma beoordeeld met een 8.5. De Chardonnay is prima te combineren met kabeljauw of een kipgerecht. De Carmenere doet het goed bij een varkenshaas of kalkoen. In de Hallo Jumbo kunt u een reportage lezen over Terra Pura.

Ten tweede de Seizoensaanbieding: 3 voor € 15,-

Deze wijnen lenen zich prima voor de wijnkaart die u zelf kunt maken.

De volgende wijnen behoren bij deze actie:

Petit Villebois Sauvignon Blanc, een frisse droge witte wijn uit de Loire, Frankrijk. Lekker bij garnalen en vissalades.

Signé Chardonnay, een vollere witte wijn uit de Bourgogne, Frankrijk. Lekker bij zalm en lichte kipgerechten.

Bloemfontein Chenin Blanc, een frisse droge witte wijn uit Zuid Afrika. Lekker als aperitief of bij lichte gerechten en salades.

Vega Cascajo Crianza Rioja, een zachte soepele rode wijn uit Noord-Spanje. Heerlijk bij een varkensvleesgerecht of een stukje harde kaas.

Marques de Montañana Garnacha, een wijn uit Spanje. Deze wijn doet het prima bij wildgerechten.

Cru la Maqueline Bordeaux, een klassieke wijn uit Frankrijk. Lekker bij een biefstukje.

Viña Chela Malbec, een krachtige wijn uit Argentinië, lekker bij varkensrollade.

Sperling Wijnen

Tot slot wilt u liever een exclusieve wijn of iemand verrassen met een mooi wijnpakket? U kunt dan contact opnemen met mij via de email: info@sperlingwijnen.nl. Ook geef ik u graag een advies op maat voor uw kerstdiner!

Ik wens u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

Hartelijke groet,

Coen Sperling

Afbeelding
Afbeelding