Afbeelding
Foto: Jaap Peeman

Lisa Peeman

Mijn naam is Lisa Peeman, 23 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Middelharnis.
Een echte Flakkeeënaar dus.

Afgelopen juli ben ik afgestudeerd als verpleegkundige aan de Hogeschool Rotterdam. Voor mijn minor ben ik voor 3,5 maand naar Curaçao geweest. Hier heb ik mij samen met mijn projectgroep ingezet voor preventieve maatregelen tegen HIV en soa's onder jongeren tot en met 18 jaar. Zo hebben wij voorlichting gegeven en een website ontwikkeld voor de jongeren.
Tijdens deze studie heb ik stage gelopen in verschillende gebieden die de zorg te bieden heeft. Van verpleegtehuis, ziekenhuis tot de thuiszorg
Op dit moment werk ik bij CuraMare in de thuiszorg. Daar werk ik met veel plezier en verzorg ik de patiënten met alle liefde, maar in oktober a.s. ga ik werken als verpleegkundige op de dagbehandeling/kortverblijf in het van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij MSV AV Flakkee dames 1. Ik voetbal hier vanaf 2010 en doe dit nog altijd met veel plezier.
Verder ben ik in het weekend vaak te vinden aan de haven, op een terrasje met mijn vrienden. Een heerlijke plek om even te ontspannen na een week werken.

Foto en tekst: Jaap Peeman