Afbeelding
Foto:

Internationale waardering voor reclamebureau eyedesignBNO

Folkert Kattemölle, ontwerper en art director van eyedesignBNO is met zijn werk (net als vorig jaar) bekroond met de International design award 2017 (IDA). Voor deze internationale wedstrijd zenden ieder jaar duizenden ontwerpers vanuit heel de wereld hun beste werk in en slechts een heel klein deel wordt beloond met een award.

Het bureau heeft in de loop der jaren zes internationale awards gewonnen voor verschillend werk. https://idesignawards.com/winners/index.php.

Verder is het bureau toegelaten als lid van het Asian Designer Communication Platform, de ADP. Een prestigieuze organisatie in Azië waar alleen award winnende designers, art directors en architecten lid van mogen worden. De ADP promoot het werk van haar leden in landen zoals o.a. Japan, China en Hong Kong d.m.v. (reizende) exposities, events, persbijeenkomsten en online en offline publiciteit.
Tevens zorgt het voor contact met potentiële opdrachtgevers. www.ad-p.org

Wie denkt dat eyedesignBNO alleen voor grote bedrijven werkt heeft het mis. 80% van de opdrachtgevers bestaat uit het MKB. Of het nu een multinational is of een MKB bedrijf, de persoonlijke aandacht, service , kwaliteit en creativiteit is voor alle klanten gelijk en optimaal.

eyedesignBNO is gevestigd in Ouddorp en lid van de OVG en VBGO.
www.eyedesignbno.com - info@eyedesignbno.com - T 06 2515 6520