Afbeelding
Foto: Menheerse werf

Sfeervolle oude scheepswerf

dé locatie voor bijeenkomsten

Midden in Middelharnis trekt een bijzondere locatie de aandacht: de Menheerse werf. Het is een eeuwenoude scheepstimmerwerf die binnen afzienbare tijd ook dé plek wordt om meer te weten te komen over Middelharnis als vissersdorp. Zien, spelen, beleven – dat is het motto.

Maar de Menheerse werf heeft meer in petto. Deze inspirerende erfgoedlocatie is ook een uitgelezen punt om iets te vieren of een bijeenkomst, een praatsessie of een veiling te houden. Nu al. "We hebben al veel gezelschappen mogen ontvangen", zegt Coerd de Heer van de Menheerse werf. "En de reacties zijn zonder uitzondering positief."

Dat is te begrijpen. Want het is niet alleen de ambiance van een oude werf die enthousiast maakt, maar ook bijvoorbeeld de barbecues, de optredens en de vaartochten die aan de bijeenkomst te koppelen zijn. "Zelfs een regatta met historische schepen is mogelijk", aldus De Heer, die eraan toevoegt dat de catering op de Menheerse werf uitsluitend goede kritieken krijgt.

"Alles draait om sfeer. We hebben tenten en tonnen met vuur op de werf. Op de barbecue hebben we geen standaard worsten, maar bijvoorbeeld oesters en scheermessen. Inderdaad, we doen andere dingen."

De Menheerse werf heeft al veel bedrijven over de vloer gehad en verwacht er nog vele een sfeervol samenzijn of evenement te bieden. "Een vergadering met zes mensen is mogelijk, maar we hebben hier ook al groepen van honderdvijftig man gehad…"

Meer informatie: www.menheersewerf.nl

Afbeelding