Afbeelding
Foto: Rick Jendrusch

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Verrassende locatie voor een zakelijke bijeenkomst

Het geheim van Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam? Daar hoeven surfer en evenementenorganisator Rick Jendrusch en media vormgever Carlijn Pijl niet lang over na te denken. "We willen onze passie voor watersport delen en het enthousiasme overdragen op onze gasten."

Bedrijven kunnen bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam terecht voor teambuilding activiteiten, inspirerende brainstormsessies en een culinair dagje uit. Er zijn verschillende arrangementen voor groepen van pakweg 12 tot 400 personen. Veel van deze groepen gaan het water op om te leren windsurfen, zeilen of suppen, maar ook beachgames, varen met een RIB en picknicken op een eiland behoren tot de mogelijkheden. "Het leukste is om een bijzonder wisselprogramma te verzinnen dat helemaal past bij de opdrachtgever." Niet alleen groepen uit Nederland, maar ook uit het buitenland komen regelmatig over, dan heeft iemand tijdens de vakantie kennis gemaakt met de Brouwersdam en neemt vervolgens het team op sleeptouw naar Goeree-Overflakkee!

In het vorig jaar nieuw opgeleverde restaurant EAT & SEE kan men naast een een stevig ontbijt, lekkere lunch en mooi dinner ook terecht voor bijvoorbeeld een uitgebreide BBQ of zomers buffet. Daarnaast zijn er twee ruimtes die speciaal zijn ingericht en gehuurd kunnen worden voor bijvoorbeeld productpresentaties, vergaderingen en brainstormsessies. De deelnemers hebben daar een weids uitzicht over de Grevelingen én een eigen balkon om te genieten van de zon.

Het vaste team van Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam bestaat uit 35 professionele medewerkers die vol passie werken binnen deze unieke branche. In de zomer komen daar nog eens zo'n 70 enthousiaste hulprachten bij. Tijdens het hoogseizoen worden lange dagen gemaakt, maar dit hoort nou eenmaal bij de recreatie sector en juist die sector maakt het werk ook zo leuk! Iedereen hier streeft ernaar de gasten een sportieve, ontspannen en bijzondere dag te laten beleven." De sfeer binnen het team is erg goed, veel medewerkers gaan ook buiten het werk met elkaar om en werken hier al jaren. Voor de gasten is het ook fijn om dezelfde gezichten te zien, zo bouw je namelijk toch een band met elkaar op wat er weer voor zorgt dat veel mensen vaker terugkomen.

De samenwerking met andere bedrijven op de Brouwersdam is goed. Rick: "We zien elkaar niet als concurrenten, maar als collega's. Zo werken we regelmatig samen met Natural High als mensen bijvoorbeeld een kitesurfles willen volgen. En mensen die hier een week op vakantie zijn willen het liefst iedere avond in een ander restaurant eten, dus het is goed dat ze kunnen kiezen. Aan de andere kant moet het hier geen Scheveningen worden, waar de strandtenten hutje mutje naast elkaar staan. Juist de ruimte en rust maken de Brouwersdam zo bijzonder. De watersport en de natuur zorgen ervoor dat er mensen naar deze regio komen, dat is de basis voor alle campings, hotels en restaurants. Het wordt weleens onderschat, maar de Brouwersdam is echt een uniek stukje Nederland."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding