Delta Rent nu onderdeel van Boels

Delta Rent in Oude-Tonge is overgenomen door Boels Rental. De verhuurder van industrieel gereedschap nam ook het Britse bedrijf Already Hire en hekkenverhuurder Amdyte in Woudenberg over.

Delta Rent levert vooral aan de petrochemische industrie. Het bedrijf wordt onderdeel van Abird, dat in december vorig jaar door Boels werd overgenomen. De nieuwe naam van Delta Rent wordt Abird Oude-Tonge.

De samenvoeging van Abird en Delta Rent zorgt volgens beide bedrijven voor een verbreding van de verhuurvloot. Een ander voordeel is de bundeling van kennis en ervaring. Forse investeringen zijn aangekondigd.

Jan de Graaff, de oprichter van Delta Rent, wordt director van het gecombineerde bedrijf. "In de afgelopen twintig jaar hebben we een heel mooie marktpositie bereikt met veel loyale klanten. Dit is te danken aan het team van bijna zestig top-gemotiveerde collega's. Om de continuïteit en toekomstige groei te borgen, en onze marktpositie nog verder uit te bouwen gaan we samen verder met Abird", aldus De Graaff op de website Europoortkringen.