Afbeelding
Foto: Robin Schmidt

Ondernemers ontmoeten

ondernemers via GO-Linked

Het is laagdrempelig, lokaal en informeel. Het zorgt ervoor dat ondernemers op Goeree-Overflakkee elkaar ontmoeten. Het verbindt en bevordert het ondernemerschap op het eiland. GO-Linked heeft zijn bestaansrecht zonder meer bewezen.

GO-Linked organiseert vijf keer per jaar een Open Coffee op wisselende locaties. De gastheer stelt zijn pand beschikbaar en zorgt voor de koffie. De bijeenkomsten duren van 9.00 tot 11.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Het is mogelijk om Vriend van GO-Linked te worden voor 85 euro per jaar. Dat geeft de relatie meer diepgang en biedt de ondernemer extra mogelijkheden om zijn zaak te promoten. Per keer komen er circa vijftig ondernemers op de bijeenkomsten af.

Maureen en Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, die GO-Linked organiseren, hebben het plan om te gaan werken aan groei. Daarnaast hebben ze ideeën om naast de Open Coffee andere netwerkmogelijkheden aan te boren, ook in samenwerking met andere initiatiefnemers.

De eerstvolgende Open Coffee is op 19 april in de bibliotheek te Middelharnis. De gastheren zijn dan de GO-markt en Randstad Uitzendbureau.

<foto's>

Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen.

Tijdens de Open Coffee op 14 februari.

Afbeelding