Afbeelding
Foto: Klein Handelsgebouw

Werken en vergaderen in het Klein HandelsGebouw

- Advertorial -

Het gaat economisch een stuk beter in Nederland. Bedrijven zijn stabiel, groeien zelfs, en het aantal zelfstandigen blijft stijgen. Een heel positieve ontwikkeling! Als je bedrijf dan uit z'n jasje dreigt te groeien, is het prettig om een aantal werknemers gebruik te laten maken van een flexwerkplek. Het is financieel aantrekkelijk, je hoeft immers geen groter pand te huren. Daarnaast is het een algemeen bekend feit dat werknemers een hogere productiviteit hebben als ze flexwerken.

Ook als zelfstandige is een flexwerkplek ideaal. Je wilt professionaliteit uitstralen en tijdens de werkuren ook écht focussen op je opdracht. Dat gaat nu eenmaal een stuk beter als je niet aan je keukentafel zit. En daarbij, ontmoetingen met mede-ondernemers resulteren in het KHG met enige regelmatig in een mooie zakelijke deal of afspraken voor toekomstige samenwerkingen.

Flexwerken

En gelukkig, voor een flexwerkplek hoef je het eiland niet af. In de Sint Joris Doelstraat in Sommelsdijk staat het Klein HandelsGebouw, het KHG. In 2015 opende deze locatie haar deuren en sindsdien hebben al veel ondernemers het pand ontdekt. Aan grote tafels op de begane grond werken zelfstandigen, ZZP'ers en mensen in loondienst uit verschillende branches aan hun opdrachten. Er komen allerhande disciplines samen en dat zorgt voor een creatieve omgeving; een mooi ingrediënt voor een succesvolle dag. Werk je liever in stilte? Ook dat kan in één van de afgesloten ruimtes. De voorwaarden zijn heel flexibel; sommige ondernemers zitten er elke dag en anderen komen een dag per week werken.

Vergaderen

Het KHG leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, workshops en één-op-één gesprekken. De begane grond is perfect voor het organiseren van een bedrijfsborrel of bijeenkomst. Wat alle ruimtes gemeen hebben is de professionele, laagdrempelige uitstraling. Geen opsmuk, wel functionaliteit. Bij de prijs die je betaalt is alles inbegrepen. Flip-over, tv scherm of beamer, koffie/thee, water en trainingsmateriaal. Zo weet je vooraf precies waar je qua prijs aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Kader: AANBIEDING!

Op vertoon van dit artikel ontvangt 1 persoon een maand gratis flexwerken. Actie loopt tot eind 2018.

Kader 2

Klein HandelsGebouw
Sint Joris Doelstraat 7-9
3245 BA Sommelsdijk
0187 – 665907
info@kleinhandelsgebouw.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding