INGEZONDEN:

Compliment voor AH Middelharnis

Dinsdag 18 december 2018 bij de AH in Middelharnis:
We hadden als gezin net een week vakantie er op zitten. Op vakantie twee zieke (lees: spugende) kinderen gehad. Kinderen bij thuiskomst weer beter (dachten we). Dinsdag begon moeders de vrouw ook te spugen, dus papa vluchtte even met de tweeling om een boodschap.
Er was bij de AH een (kerst)tafel aangezet met allerlei lekkernijen waar je aan mocht schuiven en (gratis) mocht eten en drinken. Kinderen een soesje met chocolade eten, sappie en bakkie erbij. Al met al, tijdverdrijf tijdens het boodschappen doen.
Aan tafel schoven allemaal mensen/oudjes aan. Het personeel voorzag ons van drinken en zelfs de filiaalmanager kwam erbij staan. Gezellige boel.
Toen ik aan mijn dochter vroeg of ze het soesje met chocolade lekker vond, schudde ze haar hoofd. Ik maakte nog een foto van haar en twee seconden later ging het mis. Horrorscenario nr 1. Mijn dochter spuugde de (hoek van de) tafel onder, incl. haar kleren, jas en schoenen.
De reden dat ik dit stukje schrijf en een compliment wil maken naar het (vaste) personeel van de AH en filiaalmanager, is het vervolg op het spuugincident. Er was totaal geen paniek, alles werd direct netjes opgeruimd, eigenlijk merkte niemand in de winkel en rondom de tafel er iets van. Bij het weggaan kregen de kinderen zelfs nog een gratis (chocolade) cadeau.

Hierbij de welverdiende complimenten van een klant!
Leuk, even boodschapje doen bij de AH...

J. Melaard
Middelharnis