Van Wijk Installaties & Constructies doet overname

GOEDEREEDE - Met ingang van 1 november 2018 heeft Van Wijk Installaties & Constructies te Goedereede Installatiebedrijf Vroegh & Hobbel uit Oostvoorne overgenomen. Eigenaar Martin van Wijk is zeer content met deze overname. "Door de samenwerking van beide bedrijven kunnen we onze dienstverlening verder uitbouwen en ons versterken in de markt in Zuid-Holland en Zeeland."

Vroegh & Hobbel is een installatiebedrijf met 13 werknemers die hoofdzakelijk werkt op Voorne Putten. De werkzaamheden bestaan uit traditioneel loodgieterswerk, alle voorkomende installatiewerkzaamheden en daarbij behorende duurzame warmtepomp systemen. De opdrachtgevers zijn zowel particulieren, aannemers als woningbouwverenigingen. Met de overname worden de werkzaamheden uitgebreid met o.a. airconditioning, dakdekkerswerkzaamheden en systemen voor zonne-energie.

Van Wijk Installaties & Constructies werkt nu vanuit Goedereede met een team van ruim 30 werknemers in de regio Zuid-Holland en Zeeland. Zij zijn actief in de woning-, utiliteits-, industriebouw en al sinds de oprichting in 1900 gevestigd in Goedereede.