Hoe ziet de toekomst van de landbouwmechanisatie eruit?

STAD AAN 'T HARINGVLIET – Sociëteit Rethorica presenteert vrijdag 14 december Polderkatern 3 over de agrarische geschiedenis van de polders Middelharnis en Stad aan 't Haringvliet. De presentatie vindt plaats in Het Trefpunt te Stad aan 't Haringvliet en begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Wethouder Berend Jan Bruggeman ontvangt tijdens de bijeenkomst het symbolische eerste exemplaar van het boek. Daarnaast komen er enkele sprekers aan het woord. Dat zijn drs. Arie van den Ban, Cees Hokke (van Mechanisatie Centrum Flakkee) en Gerben van Buuren (GPS-specialist). De eerste gaat in op de geschiedenis van de herkomst van ons voedsel, de tweede en derde ontvouwen een toekomstvisie op de landbouwmechanisatie.

Tijdens de presentatieavond is Polderkatern 3 te koop voor de speciale prijs van 10 euro. Daarna is het voor 10,95 euro verkrijgbaar bij de boekhandels Van der Boom in Sommelsdijk en Dekker & Van Esbroek in Middelharnis. Bestellen via de website van Sociëteit Rethorica is ook mogelijk.