Pop-up Breicafé bij Miller&Monroe

MIDDELHARNIS - Breien/haken kun je overal! Zelfs in een kledingwinkel! Dat willen Breicafé 'Steekje los' en kledingwinkel Miller&Monroe uit Middelharnis laten zien op zaterdagmiddag 15 december.

Op uitnodiging van de bedrijfsleidster van Miller&Monroe, Sonja Donkersloot, zijn de trouwe leden van 'Steekje los' zaterdagmiddag 15 december a.s. in de winkel (Zandpad 12) aanwezig om gezellig te breien/haken.

Naast het gezellig breien/haken met elkaar heeft "Steekje los" met dit "pop-up Breicafé" een extra doel. Sinds een half jaar breien/haken de bezoekers van "Steekje los" borstprotheses voor vrouwen die wegens kanker één of beide borsten moeten missen. De siliconen protheses worden door velen als zwaar en plakkerig ervaren. De gebreide of gehaakte borstprotheses zijn lichter, zacht en wasbaar. Op zaterdag 15 december a.s. is de collectie borstprotheses aanwezig bij Miller&Monroe en mag er een paskamer gebruikt worden om zo een goed mogelijk passende prothese uit te zoeken. Meer informatie over de gebreide en gehaakte borstprotheses: www.knittedknockers.nl

De leden van "Steekje los" breien/haken op zaterdagmiddag 15 december a.s. mutsjes voor de "goedgemutste breicampagne" van Innocent. Voor ieder gebreid/gehaakt mutsje doneert Innocent 20 cent aan het Ouderenfonds, waarvan het Ouderenfonds leuke activiteiten met ouderen bekostigt. Bezoekers van Miller&Monroe worden van harte uitgenodigd om, nadat ze een leuke outfit hebben uitgezocht, ook een mutsje mee te breien/haken voor het goede doel.

Pop-up Breicafé bij Miller&Monroe Middelharnis, zaterdag 15 december 2018, 13:30 uur - 16:00 uur.