Uitslagen P.V. De Trekvogels

OUDDORP – Hieronder volgt de uitslag van de postduivententoonstelling van P.V. De Trekvogels die gehouden is op 23 en 24 november in Dorpstienden. Uit de 330 inschrijvingen kwamen na beoordeling door de keurmeesters de volgende liefhebbers met hun duif als schoonste in hun klasse op de uitslag:

Vliegduiven prestatie klassen
klasse 1 oude doffers; Comb. Grinwis.
klasse 2 jonge doffers; P. Kagchelland.
klasse 3 oude duivinnen; C.J. Hameeteman.
klasse 4 jonge duivinnen; J.W. Nagtegaal.

Vliegduiven open klassen
klasse 5 oude doffers; Comb. Grinwis-v.Alphen.
klasse 6 jonge doffers; K. Meijer.
klasse 7 oude duivinnen; A. Molenaar en zn.
klasse 8 jonge duivinnen; K. Meijer.

Showduiven
klasse 9 oude doffers; P. Voogd.
klasse 10 jaarling doffers; D. Alberts.
klasse 11 jonge doffers; D. Alberts.
klasse 12 oude duivinnen; P. Voogd.
klasse 13 jaarling duivinnen; D. Alberts.
klasse 14 jonge duivinnen; P. Voogd.

De hoofdprijs voor de allerschoonste van de tentoonstelling werd bij de duiven in de prestatieklassen gewonnen door Comb.Grinwis, in de open klassen door Comb.Grinwis-van Alphen en bij de showduiven door P. Voogd.
Diverse sponsors zorgden doormidddel van beschikbaar gesteld reclamemateriaal voor een fraai aangeklede show die veel bezoekers trok.
Vrijdag en Zaterdag draaide het Rad van Avontuur op volle toeren en gingen veel bezoekers met een mooie prijs naar huis.
De winnende nummers voor een half varken waren 116 rood, 256 geel en 183 groen, de kalkoen werd gewonnen door 121 geel en twee extra hanen door geel 234 en wit 202.
De wasmand met boodschappen werd gewonnen door nummer 677 roze, twee extra boodschappenmandjes werden gewonnen door 322 en 582 rose.
Prijswinnaars kunnen contact opnemen met K.Grinwis tel.0187-681690.
Zaterdagavond werden de kampioenen gehuldigd en werd een aantal duivenbonnen van goede liefhebbers uit de streek bij opbod verkocht.
De vereniging dankt bij deze de medewerkers van de "Dorpstienden", de middenstand, sponsors, schenkers van duivenbonnen, inzenders, bezoekers en allen die hebben meegewerkt of in welke vorm dan ook hebben bijgedragen aan het succes van deze tentoonstelling.