Afbeelding
Foto:

INGEZONDEN:
Komt het (Kerst)treintje?

3, bijna 4 jaar geleden reed hij er nog... het rode treintje van de 'Goeree Express' met zijn ongeveer 15.000 lampjes. Het Kersttreintje wordt blijkbaar nog steeds gemist op het eiland, want de oude eigenaar krijgt nog regelmatig aanvragen om te komen rijden. Juist nu door die steeds terugkerende vraag over het terugkeren van het treintje, wordt er achter de schermen weer nagedacht over de mogelijkheden hiervan.

Terugkomen met hetzelfde concept zal niet lukken, omdat er toen een inkomen voor gezin moest komen en er nog veel moest worden geleerd over de aanpak, onderhoud en andere bijkomende zaken. Maar inmiddels is er weer druk overleg en onderzoek gaande om het toeristentreintje. EN dus ook het Kersttreintje, met andere basisopzet, weer in het leven te roepen.

Voor deze kerst is het niet haalbaar, maar wellicht voor het komend jaar wel! Dit zal afhangen van mogelijke adverteerders op de trein, de wensen van de middenstandsverenigingen en uiteraard van gemeente en investeerders.

Het treintje zal dan ook weer beschikbaar zijn voor trouwerij, personeelsfeesten, braderie, Lentefair, Kijk bij de Boer Pinksterloop, toeristendagen, privéfeesten, Omloop en alle andere mogelijke evenementen!

Zodra er meer informatie is, zullen we u zeker op de hoogte houden!

Frank Mulder
frankmulder88@gmail.com