Lichtjestocht voor Sophia Kinderziekenhuis

DIRKSLAND - Op woensdag 12 december kan men in Dirksland een hele lange lichtjesstoet tegen komen. En wel de lichtjestocht voor de Vrienden van Sophia.

Met deze lichtjestocht voor Sophia wil men samen met alle kinderen uit Dirksland en omstreken, geld inzamelen om hen te steunen. Alle kinderen die met deze tocht meelopen kunnen zich laten sponsoren. De sponsorformulieren worden uitgedeeld door de scholen en kinderdagverblijven in Dirksland of kun je downloaden via de site. Daarmee kunnen de kinderen op zoek gaan naar sponsoren. De lichtjesloop start om 18.30 uur vanuit de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg in Dirksland. Op het startpunt krijgen de kinderen die meelopen een lampionnenstokje. Verzamelen voor de lampionnenoptocht kan vanaf 18.00 uur in de Victoriahal. De lampion voor aan het stokje kan thuis gemaakt worden of gratis worden versierd op woensdag 12 december van 14.00 tot 15.30 uur in de Victoriahal.
Nadien kunnen de kinderen het geld gaan innen bij de sponsoren en inleveren op school of overmaken naar de SVIK. Info hierover kunt u vragen via info@svik.nl. Dit kan tot 17 december. Op 19 december zullen de directeuren van beide scholen en het kinderdagverblijf symbolisch het opgehaalde bedrag overhandigen aan een ambassadeur van het Sophia Kinderziekenhuis.
Om de stoet zo veilig mogelijk te laten verlopen is men op zoek naar volwassenen om de tocht te begeleiden. Wie een handje mee wil helpen kan zich opgeven via jeugdwerk@svik.nl