Afbeelding
Foto:

Ouddorpse Winterfair start vrijdagavond met proeverij

OUDDORP - Zaterdag 24 november is de Winterfair in het centrum van Ouddorp. Nieuw dit jaar is de winterproeverij op vrijdag 23 november. Van 18.00 tot 23.00 uur kunnen er allerlei winterse lekkernijen van de lokale horeca worden geproefd. Denk aan stamppot, goulashsoep en bijzondere drankjes. De winkels in het centrum zijn tijdens de proeverij geopend tot 20.30 uur en hebben speciale aanbiedingen. De opbrengst van het evenement, na aftrek van de kosten, is bestemd voor hospice Calando.

Tijdens de Winterfair op zaterdag zijn er activiteiten voor jong en oud. Van 10.00 tot 16.00 uur staan er kraampjes in het centrum. Er is weer een Ouddorps snertkampioenschap, een schaatsbaan voor de kinderen en een rodeorendier. Ook lopen er Pieten rond om de bezoekers te verrassen. De organisatie hoopt op veel gezelligheid: "Iedereen moet gewoon komen."

Snertkampioenschap

Wie wordt de snertkampioen van Goeree-Overflakkee? Dat wordt bepaald tijdens het snertkampioenschap. Alle amateur- /hobbykoks en huisvrouwen van Goeree-Overflakkee kunnen hier aan deelnemen! Deelnemers leveren snert in, die wordt beoordeeld door bezoekers en een deskundige jury. Aan het einde van het evenement wordt bekend gemaakt wie zich de nieuwe snertkampioen mag noemen. Aanmelden kan op de Facebookpagina Winterfair Ouddorp, of bij het VVV, info@vvvgoeree-overflakkee.nl.

Mensen die belangstelling hebben om een stand te huren of sponsor willen worden, kunnen contact opnemen via winterfairouddorp@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding