Kerk in beweging met vijfvoudige bediening

OUDE-TONGE - De kerk in beweging! Een moderne gemeente met eeuwenoude taken. En nog steeds actueel. Ook wel bekend als de 'vijfvoudige bediening'. Vijf taken in de kerk die 2000 jaar geleden al een functieomschrijving hadden.

"Hoe verstaan we als kerk deze bedieningen? En hoe passen we deze toe in onze tijd? Is er ruimte voor de Bijbelse dynamiek van de vijfvoudige bediening in onze gemeente?" aldus de organisatoren die hierover een seminar gaan organiseren. Zaterdag 24 november aanstaande zal Dick van Steenis de Keynote spreker zijn in een boeiende seminar over de vijfvoudige bediening. De bijeenkomst start om 10.00 uur aan de Emmastraat 24 in Oude-Tonge.

Vanaf 09.30 uur zijn de deuren open aan de Emmastraat 24 in Oude-Tonge. De kosten voor dit seminar bedragen € 10,-. Het seminar wordt afgesloten met een lunch. U kunt zich voor dit boeiende seminar opgeven door tien euro over te maken op de bankrekening van de gemeente: NL04RABO 0140 910719 onder vermelding 'Seminar 24 november 2018'. Website: ww.evangeliegemeenteflakkee.nl.