Rijn-Moezelreis met de PCOB

GOEREE-OVERFLAKKEE - De PCOB Goeree-Overflakkee organiseert op 6 juli 2019 een 7 daagse Rijn-Moezel bootreis voor alle PCOB-leden van de regio. Ook anderen die geïnteresseerd zijn in deze reis kunnen zich opgeven voor 1 december 2018 bij Jan van Gurp, tel.: 480451, e-mail: jvg@upcmail.nl.

Hieronder de bijzonderheden van de reis: Vertrek: 6 juli 2019; Per MS Rhine Princess***+; Alle maaltijden aan boord inbegrepen; Met Goed Idee reisbegeleider Jan en Anke van Gurp; O.a. Düsseldorf, Cochem en Koblenz.
Inbegrepen: 6 nachten verblijf op het MS Rhine Princess***+ in een hut met douche, toilet en tv; Volpension aan boord, vanaf lunch op dag 1 t/m lunch op dag 7; Nederlandssprekende reisleiding van de rederij aan boord; Het beschreven vaarprogramma; Gevarieerd avondprogramma; Alle havengelden.
Niet inbegrepen: Reserveringskosten € 19,50 per boeking; Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen; Bijkomende kosten ter plaatse; Excursies; Entreegelden; Fooien.
Het reisschema kunt u vinden op de website van Goed Idee Reizen, evenals andere belangrijke informatie.

MS Rhine Princess

Het MS Rhine Princess geeft u al snel een gevoel van thuis. Stijlvol, luxe en comfort zijn de woorden waarmee de Rhine Princess het beste kan worden omschreven. Vanaf het moment dat u het schip betreedt wordt u in de watten gelegd en staat genieten centraal. De bemanning is gastvrij en de maaltijden zijn van uitstekende kwaliteit. Het schip heeft 4 dekken en biedt plaats aan 120 passagiers en is geheel voorzien van airconditioning. Zowel op het zonnedek met zwembad als in de grote, sfeervolle lounge kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het voorbijtrekkende landschap.
Prijzen van de hutten zijn vanaf € 624,00 p.p.