Afbeelding
Foto:

Veertiende Vision verrassende versie van vertrouwd concept

OUDDORP - Vrijdag 2 en zaterdag 3 november werd de jaarlijkse Visionbeurs gehouden. Duizenden mensen bezochten de consumentenbeurs in Dorpstienden.

Bert Tuk, bestuursvoorzitter van de Vision opende de beurs samen met Jan Hameeteman, eigenaar van JARO Grondverzet. Tuk bedankte in zijn openingswoord iedereen die had deelgenomen aan het organiseren van de beurs. Er was uiteindelijk genoeg animo om de beurs goed gevuld te krijgen. En er was dit keer veel vernieuwing, met verrassende stands die er vorig jaar niet waren, gaf hij aan.

Op de beurs waren oudere bezoekers te zien, met (voor het eerst in hun leven?) een VR-bril, kinderen met tijgergezichten en een soort tovertafel waarop de bezoeker zelf zijn of haar droomkeuken kon samenstellen en visualiseren. Er waren veel beursacties en aanbiedingen, vis- en vleespakketten, wijnen en zelfs auto's te krijgen.

Op de beursvloer waren veel positieve reacties van bezoekers te horen. "Gisteren zijn we geweest en vandaag komen we weer" geeft een echtpaar van middelbare leeftijd aan. Ze zijn niet de enigen. "Echt een leuk aanbod, met leuke culinaire dingen ertussen" zegt een oudere vrouw. Ook wat betreft het aantal bezoekers viel er niets te klagen. De organisatie spreekt over ruim drieduizend bezoekers. Dat is in lijn met voorgaande edities en daarmee was Vision 2018 een succes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding