Afbeelding
Foto:

- Advertorial -

Beursactie Quist garagedeuren & kasten

OUDDORP – Al uw spullen netjes opbergen? Dat kan met een maatwerkkast van Quist. Het jonge bedrijf van Vincent en Andrea Quist is gespecialiseerd in kasten en garagedeuren.

Het assortiment bestaat uit garagedeuren van het merk Novoferm. Niet alleen kanteldeuren, maar ook roldeuren en openslaande deuren kunnen worden geleverd. Indien gewenst voorzien van een elektromotor en een afstandsbediening. Tijdens de Vision Beurs afgelopen weekend was er een speciale actie met gratis montage bij aanschaf van een garagedeur. Die actie is nog geldig tot en met 10 november.

Op 15-jarige leeftijd startte Vincent Quist in de bouw, hij werkte bij een bedrijf dat luxe villa's bouwt. Een paar jaar geleden besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Vorig jaar heeft hij samen met zijn vrouw Andrea een aantal diensten van Grinwis Deuren en Kasten overgenomen. Zijn werk bestaat nu voornamelijk uit het inmeten en plaatsen van kasten en deuren. Andrea doet de verkoop, planning en administratie. Quist is dus een echt familiebedrijf.

De maatwerkkasten zijn van het merk Raffito, voorheen bekend als Garobe. Quist is ook dealer van het Belgische merk Neves. Bij deze kleine fabrikant worden de kasten met de hand gemaakt door vaklui. Ambachtelijk vakwerk dus. In november en december ontvangen klanten tien procent korting op alle maatwerkkasten.

Op zoek naar een garagedeur of maatwerkkast? Neem dan een kijkje in de showroom aan de Weststraat 49 in Ouddorp. Die is op donderdag en vrijdag geopend, van 9.30 tot 17.00 uur. Of op afspraak, bel daarvoor naar 0187-664778. Kijk voor meer informatie en nieuwe kortingsacties op www.quistbouw.nl of de Facebookpagina.