Afbeelding
Foto:

Mars voor het Leven

REGIO - Op zaterdag 8 december wordt de 'Mars voor het Leven' weer gehouden in Den Haag.

"Hiermee wordt een krachtig en liefdevol signaal afgegeven naar onze samenleving: stop abortus en euthanasie en investeer in het leven! Een mars voor bewustwording en ter bemoediging. Op het malieveld luisteren we o.a. naar de heer Van der Staaij en de heer Segers. Daarna lopen we een route door de stad", aldus de organisatie.
Vanuit het hele land wordt vervoer georganiseerd naar de Mars.Ook vanaf Goeree-Overflakkee zullen er vier bussen rijden.
Er wordt een maximumbijdrage van € 10,- per volw. gevraagd. Doordat eilandelijke ondernemers ons sponsoren, kunnen jongeren tot 18 jaar gratis mee. Dit maakt de drempel lager voor jongeren en gezinnen.
Opgeven kan via www.schreeuwomleven.nl/vervoer. Voor vragen mailt u naar marsvoorhetlevengo@gmail.com. U zult ongeveer van 10.00 tot 17.00 uur van huis zijn. De opstapplaatsen op Goeree-Overflakkee zijn Stellendam, Dirksland, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Ooltgensplaat. Verdere informatie volgt na aanmelding.
"Mogen we rekenen op uw gebed en aanwezigheid? Zijn we niet veel te weinig bezig met alles wat er in ons land gebeurd? Strijden we niet vaak op verkeerde fronten? Meer dan ooit hebben we elkaar als christenen nodig!" aldus de organisatoren.