Afbeelding
Foto:

Pionier-predikant spreekt op vrijwilligersavond Stichting Volharding

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op vrijdag 9 november is de jaarlijkse vrijwilligersavond van Stichting Volharding. Alle vrijwilligers, veldwerkers, donateurs/sponsors en andere betrokkenen bij het werk van Stichting Volharding zijn welkom. De bijeenkomst is in Hervormd Centrum 'Elim' te Nieuwe-Tonge (Zuiddijk 19) en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Bezoekers worden geïnformeerd over de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast spreekt dr. P.J. Visser, hij is als pionier-predikant verbonden aan de Noorderkerk in Amsterdam. Hij zal met de aanwezigen nadenken over de vraag hoe men in de postmoderne, seculiere tijd in gesprek kan raken met anderen over het christelijk geloof. Hij zal dit doen rondom het thema 'Met inzet van je eigen leven'. Na de lezing is er uitgebreid de tijd om met elkaar in gesprek te raken en om te netwerken. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met Stichting Volharding: info@stichtingvolharding.nl of 06-20349626.

Missie

Het is de missie van Stichting Volharding om arrestanten en gedetineerden (opnieuw) in aanraking te brengen met Gods liefde voor deze wereld. Vergeving. Genade. Bekering. Geloof. Leven met Jezus. Een nieuw begin. Hoop. Toekomstperspectief. Eeuwig leven. Daarom biedt Stichting Volharding kosteloos Bijbels en christelijke lectuur (met name getuigenissen van ex-criminelen) aan in bijna alle Nederlandse politiecellencomplexen, maar ook in Nederlandse en Belgische gevangenissen.