Afbeelding
Foto:

Jumbo Sperling ook komende jaren hoofdsponsor van vv WFB

OUDDORP - Tijdens de jaarlijkse sponsoravond van vv WFB werd door Coen Sperling al de intentie uitgesproken om door te gaan als hoofdsponsor van de voetbalvereniging. Dit onder de voorwaarde dat promotie naar de 3e klasse zou worden bewerkstelligd. Dit lukte helaas niet, maar het vooruitzicht van wederom veel eilandderby's heeft Coen doen besluiten om verder te gaan als hoofdsponsor.

Toen het nieuwe voetbalseizoen echter weer begon en veel kinderen uit Ouddorp en Goedereede, maar ook de jongens van 1e elftal de weg naar Sportpark de Kruse weer wisten te vinden, ging het nog om die handtekening. De eerste thuiswedstrijd kwam eraan en WFB is dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat Jumbo Sperling ook de komende jaren aanblijft als hoofdsponsor.
Coen: "Het bevalt ons prima als hoofdsponsor bij WFB. Er is een grote slag gemaakt door de sponsorcommissie om één en ander te professionaliseren en je merkt aan alles dat ze het goed voor elkaar hebben. Op deze plaats wil ik ook graag mijn complimenten uitspreken voor al die vrijwilligers die zich op diverse terreinen inzetten om de club draaiende te houden".

WFB heeft met Fransico Roque da Silva een nieuwe hoofdtrainer en dat zorgt vaak voor nieuwe energie. Coen: "Af en toe hoor ik wat om me heen over hoe de trainer het doet. Als hoofdsponsor vind ik het altijd weer leuk om langs de lijn te staan. Een van de mooie dingen aan voetbal is toch wel als je de doorgewinterde supporter met woorden en lichaamstaal kenbaar ziet maken wat hij van de wedstrijd vindt. Het lukt me niet altijd om aanwezig te zijn, maar dan is het wel Marco van Dam die berichtjes plaatst in de supporters app".
Jumbo Sperling en het bestuur van WFB wensen alle spelers, trainers andere vrijwilligers bij de vereniging een gezellig en sportief seizoen toe. De organisatie: "zouden we dit seizoen eindelijk weer een keer kampioen worden?"

Kader: Andere sponsors

Tanis Goeree is sponsor van vv WFB JO12-2. Jaren geleden Martin is begonnen als sponsor van JO8, het team waar zijn zoon Sem destijds speelde. Sem inmiddels een paar jaar ouder en spelend in O12 jeugd, heeft zijn vader overtuigd om nog even door te gaan. De sponsorcommissie heeft Floresteijn Keurslagerij bereid gevonden om het team JO11-2 te sponsoren voor de komende 3 seizoenen. Op 29 september hebben de jongens van JO15-1 het nieuwe tenue samen met tassen en trainingspakken in ontvangst mogen nemen van directeur Trudi Sonneveld van Imatech BV uit Hellevoetsluis. Sigurd Haverkamp is al jaren trainer en coach van het elftal en is werkzaam bij Imatech. De sponsorcommissie heeft Noordzij Brielle bereid gevonden om het team JO10-3 te sponsoren voor het komende seizoen. Het nieuwe tenue werd door directeur Roy Noordzij uitgereikt, ook ontvingen de jongens en meiden tassen en trainingspakken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding