Afbeelding
Foto:

Collecte voor Stichting Oost-Europa Werkgroep Middelharnis

REGIO – In de dorpen Ooltgensplaat, Achthuizen en Nieuwe-Tonge wordt deze week – van 22 tot en met 27 oktober – weer de huis-aan-huiscollecte voor de Stichting Oost-Europa Werkgroep Middelharnis gehouden.

De opbrengst van deze collecte zal besteed worden aan hulp aan de allerarmsten in Roemenië, daar, waar de stichting reeds vele jaren hulp verleent. Ieder jaar hebt u over die hulp kunnen lezen in Eilanden-Nieuws. De stichting spreekt opnieuw haar dank uit aan allen die dit prachtige werk ondersteunen.

Er is nog veel schrijnende armoede en allerhande nood in Roemenië. "Gelukkig konden via onze hulp reeds velen worden geholpen. De dankbaarheid van de bevolking waar we onze projecten hebben is groot. Vorig jaar konden een zestal grote transporten naar Roemenië worden gebracht en in dit jaar zijn er inmiddels alweer zes transporten geweest. Meerdere transporten zullen dit jaar nog volgen. Dat hieraan een kostenplaatje verbonden is, moge duidelijk zijn. De hulp in Roemenië wordt verstrekt aan volwassenen en kinderen. Stelt u de collectant a.u.b. niet teleur wanneer die bij u aanbelt. Zij lopen niet voor zichzelf, maar voor een heel goed doel. Mogen we ook dit jaar op uw steun rekenen? Wilt meer weten van ons werk, kijk dan eens op onze website. Dat is beslist de moeite waard", aldus de mensen van de werkgroep. De website van de organisatie vindt u hier: www.oosteuropa-werkgroep.nl.

Iedere eerste zaterdagmorgen van de maand (behalve in augustus) kunt u tussen 9.30-11.30 uur schone bruikbare spullen, zoals kleding, huishoudelijke goederen, dekens, klein meubilair, rollators en nog goede fietsen, enz. naar de loods aan de Industrieweg 17 te Middelharnis brengen.

Wilt u liever een gift sturen, die u van uw belastingaangifte kunt aftrekken? Dat kan. Graag zelfs. Ons banknummer is: NL 97 RABO 03420 07 408, ten name van Stichting O-Europa Werkgroep te Middelharnis.
Voor meer informatie of nadere inlichtingen kunt u na 25 oktober contact opnemen met de voorzitter, de heer J. v.d. Made te Middelharnis, telefoon: 484228.