Afbeelding
Foto:

Gezellige spring- en gymmiddag bij S.S.S.

NIEUWE-TONGE- Woensdag 17 oktober was het super gezellig tijdens de spring- en gymmiddag bij gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren.

Alle basisschoolkinderen waren uitgenodigd om gratis te komen sporten in de gymzaal van Nieuwe-Tonge en de opkomst was overweldigend. De kinderen mochten rouleren en zodoende kwamen ze bij drie onderdelen aan de beurt.

Deze keer had de organisatie er voor gekozen om een airtrackbaan te huren, dus dit was een onderdeel, en verder was er acrogym en freerunning. En bij alle drie de onderdelen waren alleen maar lachende en sportieve kinderen te zien. Na afloop was er voor alle kinderen iets te drinken en te smullen. Deze sportmiddag bij S.S.S. is tot stand gekomen door samenwerking met Sportteam Goeree-Overflakkee en Nieuwe-Tonge in Bloei.
Sportteam GO had hun eigen inbreng op sportgebied en via Nieuwe-Tonge in Bloei had de vereniging de financiƫle mogelijkheid om de airtrack te huren. Natuurlijk zijn ook alle kinderen welkom bij de reguliere lessen van S.S.S.

Een foto-impressie staat op de Facebookpagina van Gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren.