Afbeelding
Foto:

Psalmzangavond in de nieuwe Beth-El kerk Stellendam

STELLENDAM - Zaterdagavond 27 oktober zal er een psalmzangavond gehouden worden met medewerking van ds. B.D. Bouman en Huig van der Knijff.

Het idee voor een psalmzangavond is tijdens de bouw van de kerk ontstaan. Huig was tijdens de bouw uitvoerder namens Middelwaterbouw en zal tijdens de psalmzangavond de organist zijn. Hij wil belangeloos meewerken aan deze avond. Huig heeft al diverse cd's opgenomen die tijdens deze avond te koop zijn en waarvan de opbrengst bestemd is voor de kerkbouw.
Dominee Bouman was tijdens de kerkbouw predikant van de HHG Stellendam en heeft de eerste steen gelegd. Hij zal tijdens de zangavond een korte meditatie verzorgen. De psalmen die gezongen zullen worden zijn gekozen rondom het thema hervorming, vanwege de reformatieherdenking eind oktober. Ere wordt dan in het bijzonder gedacht aan Luther, die de aandacht van de kerk vestigde op Gods Woord, Gods Genade en het geloof in Gods trouw.
De kerk (Voorstraat 108 te Stellendam) is open vanaf 19.00 uur en de aanvang is om 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is een collecte waarvan de opbrengst bestemd is voor de kerkbouw. Er zijn diverse bedrijven op Goeree-Overflakkee en daarbuiten bereid gevonden deze avond te sponsoren, de organisatie dankt hen hiervoor hartelijk.

Afbeelding