Afbeelding
Foto:

Geheel vernieuwde showroom voor Hameeteman Wonen


OUDDORP - Met gepaste trots mogen de mensen van Hameeteman Wonen zich presenteren als dé Woonspecialist in het centrum van Ouddorp.

Ko Hameeteman, één van de eigenaren van Hameeteman Wonen, vertelt dat de showroom van Hameeteman Wonen in de afgelopen tijd flink onderhanden is genomen. De presentatieruimte is uitgebreid naar 2.350 m2, waar alles wordt gepresenteerd voor wat men nodig heeft betreffende een complete woninginrichting, zoals vloeren, gordijnen en raamdecoratie met de hoogstaande merken als Luxaflex®, Forbo en Desso. Na de vernieuwing van de showroom zijn er ook nieuwe merken toegevoegd, zoals: Moduleo, Kobé en Eijffinger.
In de nu uitgebreide showroom, die met 30% is gegroeid, kunnen bezoekers zich volop laten inspireren. "Voel de gordijnen, loop over de vloeren en probeer de functionaliteiten van de raamdecoratie. Dat kan ook in de nieuwste Luxaflex® Inspiration shop. Alle producten van Luxaflex® kun je hier zien, voelen en uitproberen", aldus een enthousiaste Hameeteman.
"Jouw woning is een afspiegeling van je ziel, een emotie waar je jezelf in herkent", verduidelijkt Ko. "Wij zorgen ervoor dat je je volledig thuis zult voelen in je woning. Met onze adviseurs in de winkel kom je erachter wat je stijl is en zoeken we samen de best passende producten uit, volledig afgestemd op je persoonlijke wensen, voorkeuren en budget, zodat o.a. ook de beginnende woningbezitter modieus kan wonen voor een betaalbaar interieur. Het wordt vast en zeker een advies op maat met een prettige begeleiding".

Wanneer klanten hun keuze hebben gemaakt en de bestelling is geplaatst om vervolgens te worden afgeleverd, leggen of monteren de vakmensen van Hameeteman Wonen alles strak en snel in de woningen. Dit alles natuurlijk inclusief garantie en service.
"Wij zijn aangesloten bij de franchiseorganisatie de Woonspecialist, en daardoor garanderen wij een volledige ontzorging voor de klanten", aldus Ko Hameeteman.
De nieuwe showroom is te vinden op het vertrouwde adres aan de Dorpsweg 1 in Ouddorp. De openingstijden zijn: maandag van 13.00 tot 17.30 uur; dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur / 13.00 tot 17.30 uur; zaterdag van 8.30 tot 16.30 uur. Buiten de openingstijden op afspraak.
www.hameetemanwonen.nl