Afbeelding
Foto:

Een kerk met beide benen in de buurt

MIDDELHARNIS - Jane Acheloi, Umoja-coƶrdinator in Oeganda, zei het zo: "Als God ergens een kerk plant of laat bestaan, heeft Hij er een bedoeling mee voor de buurt."

Deze stevige uitspraak is het uitgangspunt voor de workshop/avond die de titel heeft: 'Kerk met beide benen in de buurt.' Maar wat betekent dat nu? "Met elkaar gaan we nadenken en proberen te ontdekken wat God dan van ons vraagt als we christen willen zijn in onze eigen leefomgeving. Betekent dat heel veel activiteiten ondernemen als kerk, of misschien juist helemaal niet? Vraagt dat weer het zoveelste van ons? Op creatieve wijze gaan we daar samen aan werken en proberen op ontspannen wijze een doel te formuleren voor de kerk en ons eigen leven. In de Bijbel zullen we handvatten zoeken om ons te helpen de juiste keuzes te maken en ook te zien dat God ons wil bemoedigen in deze keuzes", aldus de organisatoren in de uitnodiging.
Welkom op maandag 1 oktober 2018 om 20.00 uur in de EmmaĆ¼skerk te Middelharnis.
Toegang gratis. Koffie/thee: 1 euro. Na afloop zal er bij de uitgang een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.