Afbeelding
Foto:

"Hoop in Mij' tour Reyer komt naar Goeree-Overflakkee

OUDDORP - De bekende christelijke artiest Reyer heeft nog niet zo lang geleden zijn 'Hoop in Mij' tour gehouden. Met zijn band trok de aanbiddingsleider langs verschillende kerken in het land. Dit was een groot succes en daarom zijn er acht vervolgconcerten gepland. Eén van deze aanbiddingsavonden is op vrijdag 16 november in Ouddorp. "Kom om samen met zoveel mogelijk mensen uit de regio God groot maken!", zo nodigt de organisatie u en jou uit.

Door Adri van der Laan

Een christelijk concert organiseren op Goeree-Overflakkee. Met deze droom liep Jan van Gup uit Stad aan 't Haringvliet al enkele jaren rond. Toen Jan hoorde dat de organisatie van de tweede tour van Reyer op zoek was naar locaties, nam hij contact op met de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp. Zij reageerden enthousiast op het idee om dit concert interkerkelijk op Goeree-Overflakkee te organiseren. Nu bereidt Jan samen met Eric van den Nieuwendijk van diezelfde gemeente de avond voor: "Iedereen is welkom. Wat voor achtergrond je ook hebt, jong of oud en of je nu wel of niet gelooft. Het concert is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige én leuke manier God te leren kennen. Wij willen daarom aan christenen vragen om niet-christelijke vrienden of familie mee te nemen. Het zou mooi zijn als er mensen geraakt worden door Gods liefde!"

Een feest voor jong en oud

Reyer van Drongelen, bekend van onder andere Opwekking en de EO-Jongerendag, wisselt tijdens de 'Hoop in Mij' tour zijn optredens met volledige band af met akoestische concerten. De nieuwe liederen op 'Hoop in Mij' staan centraal en worden aangevuld met ander inmiddels bekend materiaal. "Mijn band en ik hebben intens genoten van het eerste deel van de tour" aldus Reyer. "We merken dat de liederen hun weg al hebben gevonden tot een breed publiek, wat er toe leidt dat er enthousiast en gepassioneerd wordt meegezongen. Het is zó mooi om met jong en oud uit het hele land dezelfde God te aanbidden. Vanuit dankbaarheid, maar ook met ruimte voor vragen en kwetsbaarheid. Deze balans heeft de eerste tour al prachtige aanbiddingsconcerten opgeleverd". Hoewel het nog even duurt voor de avond plaatsvindt hebben zich al een flink aantal belangstellenden aangemeld. Jan en Eric raden dan ook aan om vlug te reserveren want vol is vol. "Wij kunnen niet wachten totdat het zover is!"

<In kader>


Het concert op vrijdag 16 november begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente. De deuren gaan om 19.30 uur open. De ticketprijs voor deze avond is laag gehouden, namelijk € 7.50. Kaarten kunnen worden gekocht via www.zingenindekerk.nl. Er worden geen kaarten verkocht aan de deur.