Afbeelding
Foto:

10 Jaar De Kievit Mode in Ouddorp

OUDDORP - Tien jaar geleden vestigde De Kievit Mode zich in Ouddorp. Ondertussen is men twintig collecties verder en nog steeds aan het schaven en verfijnen.

Het interieur wordt ook regelmatig aangepast. Er zijn veel trendsettende mnerken in huis zoals bij de dames 10 Days, Penn&INK N.Y, Mos Mosh, Summum, Moscow, Nick, Cavallaro, Woden, en is er voor de moderne klassieke vrouw het merk Claudia Strater. Bij de heren zijn het de merken Meyer, Pierre Caroin, Gant, Cavallaro, No Excess, Carter&Davis en Falke.

"Het verveelt nooit", vertellen de huidige eigenaren Tamara en Erwin. "Sterker nog, we vinden het vak steeds leuker worden, dat komt ook omdat het steeds een beetje losser en moderner mag. Maar het belangrijkste blijft de service en de aandacht voor de klant. Want met mensen werken is het leukste wat er is".
Aanstaande zaterdag 22 september gaat men een feestje bouwen en worden de klanten extra getrakteerd. Zo krijgt iedereen 10 % korting en een mooie limited gouden jubileum tas. Natuurlijk gaan de bubbels niet ontbreken.

De Kievit Mode is open van 9.30 tot 17.00 uur.

Afbeelding