De Boei: Internationale week van de Voetreflex

OUDDORP - Inloophuis de Boei heeft op dinsdag 25 september Helena Rodenrijs van voetreflexzonetherapie Goedereede uitgenodigd. Aanvang 13.00 uur. U vindt het inloophuis aan de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Zij zal samen met Tosca van Slooten een lezing geven over voetreflexzone massage en hoe de voeten te behandelen bij het hebben van kanker. Na de lezing kunt u zelf ervaren wat voetreflexzonetherapie inhoud.
Voetreflexzonetherapie/massage is een vorm van manuele therapie die uitgaat van de gedachte dat de voeten in het klein een weergave zijn van ons lichaam. Reflexologie is het masseren van bepaalde punten op de voeten die in verbinding staan met een orgaan of een deel van het lichaam waarin de energiedoorstroming is geblokkeerd, door het stimuleren van die punten wordt de blokkade losgemaakt en kan de energie weer stromen. Op die manier wordt het zelf genezend vermogen en de immuniteit ondersteund. Bij de diagnose kanker staat je hele leven op zijN kop. De schrik zit er goed in en worden de dagen beheerst door afspraken met artsen, oncologieverpleegkundigen en ondergaat men in veel gevallen een therapie. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat Voetreflexologie een pijnstillend effect kan hebben bij patiƫnten met (uitgezaaide) kanker. Geen vervoer of niet kunnen reizen met Openbaar vervoer, neem contact op om gebruik te maken van de gratis chauffeursdienst: mobiel 06 22111572 of via de mail info@deboeigo.nl. Bezoek de Faceboek pagina; St.Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee.