Afbeelding
Foto: Laukens

GO Administratie ontzorgt kleine zelfstandigen en particulieren

MIDDELHARNIS - Onlangs is er een nieuw Administratiekantoor gestart in Middelharnis met de naam GO Administratie.

GO Administratie is een initiatief van Jaqueline van Heest. Zij richt zich in haar dienstverlening vooral op kleine zelfstandigen, zzp-ers (ook zzp-ers in de zorg èn in het onderwijs), mkb-ers en particulieren. Zij wil zich volop inzetten voor haar missie: het ontzorgen van vooral de ondernemer wat betreft hun financiële administratie, belastingzaken en verder verplichtingen. Zo kan de ondernemer zich helemaal focussen op de onderneming, op datgene waar hij/zij in uit blinkt. Zo werkt GO Administratie samen met de ondernemer aan een goede & gezonde onderneming.

Ervaring

Jaqueline van GO Administratie heeft ruim 30 jaar ervaring als administratief medewerker in het bedrijfsleven en als assistent-accountant bij meerdere accountantskantoren. Zij heeft in deze jaren veel kennis en ervaring op kunnen doen wat betreft administraties van onder andere kleine zelfstandigen, zzp-ers en mkb-ers uit een diversiteit aan branches. Tevens heeft ze diverse vakgerichte studies gevolgd en behaald.

Omdat GO Administratie erg klein is ontvangt u een persoonlijke, vertrouwelijke benadering en een directe betrokkenheid van hun kant. Hierdoor zijn er korte lijnen en kunnen ze een zeer goede service verstrekken. Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de wensen van de ondernemer en de mogelijkheden van GO Administratie samengebracht, waarna een op maat gemaakte offerte aan de ondernemer verstrekt wordt, zodat van tevoren duidelijk is waar men aan toe is.

Samenwerkingsverband

Om een zo compleet mogelijk pakket aan dienstverlening te kunnen verstrekken is Jaqueline van GO Administratie een samenwerkingsverband aangegaan met andere zzp-ers, namelijk een accountant, een fiscaal jurist, een salarisadministrateur en een pensioenadviseur. Aangezien zij en de andere zzp-ers uit het samenwerkingsverband vanuit huis werken en daardoor zeer lage overheadkosten hebben (geen pand, geen personeel) werken ze tegen zeer scherpe en concurrerende tarieven.

Jaqueline van GO Administratie wil u op een flexibele manier van dienst zijn. Naast het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren kan zij ook de complete administratie van uw onderneming op zich nemen. Als u zelf al een gedeelte van de werkzaamheden verzorgt kan zij ook aanvullend van dienst zijn. Zij controleert dan periodiek uw administratie en begeleidt u in het proces. Als u gebruik maakt van specifieke (branche) software is maatwerk uiteraard ook mogelijk.

U kunt voor de volgende dienstverlening bij GO Administratie terecht:
- Administratieve hulp: het verzorgen, begeleiden en controleren van uw financiële administratie en het verzorgen van uw aangifte omzetbelasting;
- Jaarwerk: het samenstellen en het bespreken van de jaarrekening, het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en eventueel van de aangifte vennootschapsbelasting;
- Salarisadministratie: het periodiek verwerken van alle salarismutaties van de werknemers wanneer dit voor uw onderneming van toepassing is;
- Advies: voor alle voorkomende adviesvragen op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied kunt u bij ons terecht.

GO Administratie is vooruitstrevend, modern en innovatief. Door moderne softwaretoepassingen te omarmen kunnen zij u beter van dienst zijn. GO Administratie werkt volledig digitaal en bij voorkeur in de cloud.
Jaqueline van GO Administratie kijkt er naar uit om met u in contact te komen en samen met u te werken aan een goede & gezonde onderneming.

Bent u inmiddels geïnteresseerd geworden? Bezoek de website www.go-administratie.nl voor verdere informatie. Verdere contactgegevens: 06-40133999; E-mailadres: info@go-administratie.nl. Adres: Prins Bernhardlaan 116, 3241 TA Middelharnis.