Afbeelding
Foto:

40-jarig jubileum Manege Oostmoer wordt groots gevierd

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Zaterdag 29 september zal Manege Oostmoer in het teken staan van de viering van het 40-jarig bestaan. Er zijn tal van activiteiten voorbereid, die bestemd zijn voor een breed publiek.

De familie Kieviet heeft voor de jubileumdag een gevarieerd programma voorbereid waarvan zowel de paardenliefhebbers als de 'gewone' belangstellenden volop kunnen genieten.

Vanaf 10.00 tot 18.00 uur 'draait' het programma met voor elk wat wils. Zo zijn er doorlopende demonstraties waarbij alle facetten van de paardensport aan bod komen. Denk hierbij aan: springen, dressuur, mennen, kür op muziek, mounted games, pas de deux, obstakeltraining, vaardigheid.

Voor de kinderen is er een heus kinderdorp waar onder andere een springkussen en mega stormbaan zullen staan, ook is er een ballonartiest aanwezig, kan er een speurtocht worden gedaan, hoefijzers versieren en uiteraard kan er pony gereden worden en nog veel meer…. Verder is het mogelijk om te genieten van een mooie huifkartocht door de Oostmoerse polder.

Britt Dekker

Om 14:30 uur zal Britt Dekker een clinic geven met haar paard en aansluitend zal ze een Meet & Greet verzorgen. Vanaf 18:00 uur tot 21:00 uur kan er gezellig gefeest en gegeten worden tijdens het jubileumfestival hierbij zal een live-band aanwezig zijn.

Natuurlijk nodigt de familie Kieviet iedereen van harte uit om 29 september aanwezig te zijn op deze feestelijke dag!
Dinsdag 18 september zal er bij Eilanden-Nieuws een complete bijlage verschijnen over het 40-jarige familiebedrijf en het volledige programma van deze jubileumdag zal hier ook in te vinden zijn. Meer info is te vinden op www.manegeoostmoer.nl