Afbeelding
Foto:

GO 4 KiKa-team heeft de Giro di KiKa Nederland gereden

REGIO - Met de Giro di KiKa is een totaalbedrag opgehaald van 388.593 euro voor KiKa. GO 4 KiKa-team heeft de Giro di KiKa Nederland gereden.

De Giro di KiKa is een fietsevenement waar ze in 3 dagen van Groningen naar Utrecht fietsen. Ze hebben 150 kilometer per dag afgelegd en hebben hiermee bijna 14.000 euro opgehaald voor KiKa. Ons GO 4 KiKa-team bestaat uit de fietsers Annet Albrechts Wervers, Liesbeth van Ast, William Pijl en Edwin van Os. De begeleiders waren John Albrechts, Jolanda Wervers en Jaap van Ast. Annet is ook nog eens ploegleider geworden en kreeg daardoor de paarse leiderstrui uitgereikt, want zij had het meeste geld opgehaald van alle deelnemers en het waren er 120 die meereden met de Giro di KiKa. "Wat ook echt super was, is dat Annet en Edwin het goede stuurbordje kregen en dit krijg je als je meer dan 2500 euro hebt opgehaald", aldus KiKa-ambassadeur Kees Witte.
De teamshirts waren gesponsord door Bijdevaate Verzekeringen en de auto`s die ze bij zich hadden werden gesponsord door Meuleman Autoschade uit Ouddorp en Bosman Autoschade uit Middelharnis.

"Het is ongelooflijk wat dit team heeft gepresteerd en ik ben dan ook super trots op ze. Maar ook wil ik namens het team de sponsoren en alle mensen die ons team hebben gesteund, op welke manier dan ook, super bedanken. Waar een klein eiland niet groot in kan zijn", aldus Kees Witte.