Afbeelding
Foto:

Cool Moves Volley op woensdag in Oude-Tonge

OUDE-TONGE - Afgelopen week is de Cool Moves Volley weer van start gegaan, de coole wekelijkse volleybaltraining in Oude-Tonge voor kinderen uit groep 3 t/m 8. De CMV is een initiatief van Volleybalclub Intermezzo en wordt voor het 2e seizoen georganiseerd. "Kom op woensdag 5 september naar de training en ontdek hoe leuk volleybal is", aldus de organisatoren.

Cool Moves Volley in Oude-Tonge is bedoeld om de jongste kids uit Oostflakkee dicht bij huis te laten kennismaken met volleybal. Wekelijks bieden enthousiaste trainers een leuke en afwisselende training aan, die helemaal op hen afgestemd is. Met behulp van leuke oefeningen wordt de techniek spelenderwijs aangeleerd. Maar ook het sociale aspect wordt niet vergeten, want volleybal is en blijft een teamsport.
Kinderen die interesse hebben, kunnen op woensdag vrijblijvend komen trainen. De training is van 18.00 tot 19.00 uur in de Grutterswei. Aanmelden kan via cmvoostflakkee@gmail.com.
Voor meer informatie belt u Monique van der Weijden: 06-51870735, of via bovenstaand e-mailadres. Of kijk op www.vcintermezzo.nl of de Facebookpagina van VC Intermezzo.

VC Intermezzo is nog op zoek naar ouders of vrijwilligers die willen helpen bij de trainingen, of de trainingen willen leiden. Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren? Neem dan contact op met Monique van der Weijden.