Afbeelding
Foto:

Fotografiecursussen voor gevorderden

OUDDORP - Dit najaar verzorgt Marja Bodt in samenwerking met Foto Hameeteman weer verschillende fotografiecursussen in Ouddorp. De Basiscursus Fotografie van Marja is al jaren bekend op het eiland. Daarnaast organiseert zij ook de Creatieve Fotografie vervolgcursussen op verschillende niveaus. Tijdens deze vervolgcursussen ontwikkelen de amateurfotografen een eigen stijl van fotograferen.

Op 1 september a.s. van 13.00 tot 15.00 uur houdt Marja een Open Dag om belangstellenden kennis te laten maken met de mogelijkheden van digitale fotografie en een voorproefje te geven van de geplande cursussen. Belangstellenden voor de Open Dag zijn van hartelijke welkom in het cursuslokaal Oosterweg 59A-1, Ouddorp. Nadere informatie over het cursusaanbod is te vinden op www.ses-cursus.com.

Cursisten van SES Fotografie kunnen regelmatig deelnemen aan foto-exposities om hun stijl van fotograferen aan een breder publiek te laten zien. Zo is er begin 2019 een expositie 'Straatmeubilair in openbare ruimte' gepland in het Diekhuus te Middelharnis (zie foto). Bij aanschaf van een fotocamera bij Foto Hameeteman wordt regelmatig een workshop 'Leer je camera kennen' verloot.
Marja Bodt is al lange tijd werkzaam als beroepsfotograaf, gespecialiseerd in portretfotografie en het fotograferen van bijzondere gebeurtenissen en draagt haar kennis enthousiast over tijdens de cursus 'All-round portretfotografie'.