Wereld Alzheimer Dag in het Diekhuus

MIDDELHARNIS - Wereld Alzheimer Dag is een dag die georganiseerd wordt om meer aandacht voor dementie te vragen. Het evenement, dat ieder jaar op 21 september plaatsvindt, is een initiatief van de overkoepelende organisatie Alzheimers's Disease International (ADI). In Nederland worden er allerlei activiteiten georganiseerd, dus ook op Goeree-Overflakkee. Het is niet alleen voor mensen met Alzheimer of hun familieleden interessant, maar ook juist voor mensen die er nog niet zoveel van weten.

Wereld Alzheimer Dag wordt in de week van Wereld Alzheimer Dag gevierd in het Diekhuus te Middelharnis op donderdag 20 september a.s. met een optreden van Edwin van Wendt en zijn 78-toeren carrousel (oude grammofoon en oude 78-toeren platen). Dit is een muziek-, praat- en kijkprogramma (filmbeelden) met bekende liedjes, waarbij hij u meeneemt naar 'die oude tijd'.
Iedereen vanaf 55+ is van harte welkom vanaf 13.00 uur, waarbij u van harte welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee en lekkers. Eerst zal dhr. Wim Eybers een korte inleiding houden over het belang van Wereld Alzheimer Dag én het herkennen van dementie in de samenleving… dat zijn wij. Het muzikale programma eindigt rond vier uur.

Aanmelden kan via email: alzgo38@gmail.com, of 06 20628119. Tevens kunt u bellen naar 0187-707894. Deelname aan deze muzikale middag is gratis, wel aanmelden uiterlijk op 10 september a.s.