Afbeelding
Foto:

Geldkiosk Beneden Zandpad geopend

MIDDELHARNIS - Op 1 augustus jl. verhuisden de adviseurs van Rabobank Het Haringvliet van de locatie aan het Beneden Zandpad 19 in Middelharnis naar het kantoor aan de Rottenburgseweg 25. Aan het Beneden Zandpad bevindt zich nu een geldkiosk voor het opnemen en storten van contant geld.

"We vinden het belangrijk dat er faciliteiten blijven in Middelharnis waar onze klanten contant geld kunnen opnemen en storten. Daarom is er nu aan het Beneden Zandpad een geldkiosk. Deze is vanaf van maandag tot en met zaterdag van 08.00-20.00 uur geopend. De geldautomaat op de Rottenburgseweg blijft ook aanwezig", vertelt Richard van Maurik, directeur Particulieren & Private Banking.

Persoonlijk advies

Als klanten een medewerker van de Rabobank persoonlijk willen spreken over bankzaken, dan zijn zij van harte welkom op het kantoor aan de Rottenburgseweg. We zijn daar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur geopend. Ook de kluisjes blijven aan de Rottenburgseweg. De ingang van het adviescentrum aan de Rottenburgseweg bevindt zich aan de zijde van de Langeweg. Parkeren kan ook daar.