Afbeelding

Turn2Move zorgt voor sportplezier tijdens de Nationale Sportweek 2018

SOMMELSDIJK - Van 14 tot en met 29 september vindt de vijftiende Nationale Sportweek plaats. Omdat de Nationale Sportweek dit jaar 15 jaar bestaat, duurt het niet één, maar twee weken.

Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen vieren in het hele land de start van het sportseizoen en organiseren allerlei (sportieve) activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook turnclub Turn2Move doet mee aan de Nationale Sportweek met een vriendjes- en vriendinnetjesles in sporthal De Staver in Sommelsdijk.
Na de zomervakantie starten de turnlessen weer vanaf woensdag 5 september. Kinderen die op turnen willen, mogen gratis proefles volgen om te kijken of ze het leuk vinden. Dit kan iedere week, ook bij de peuter- en kleutergymles.

Vriendjes en vriendinnetjes les

Tijdens de turnlessen op woensdag 19 en donderdag 20 september mogen alle kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Deze vriendjes en vriendinnetjes mogen deze turnlessen gratis meedoen. De kinderen kunnen die lessen op een veilige manier een salto en handstand aanleren, over de kast springen en nog veel meer. De les begint en eindigt met een leuk en actief spel. De lessen zijn voor meisjes vanaf 6 jaar op woensdag en donderdag vanaf 16.15 uur. Voor jongens zijn de lessen op donderdag vanaf 16.15 uur. De lessen voor kinderen van 3 t/m 5 jaar zijn vanaf 16.00 uur in De Staver. Kijk voor de exacte lestijden op www.turn2move.nl.

Informatie

Meer informatie over turnclub Turn2move kunt u vinden op www.turn2move.nl. Voor vragen kunt u mailen naar info@turn2move.nl of bellen naar 06-30383580.