Afbeelding
Foto:

Voetbalseizoen Flakkee weer gestart

MIDDELHARNIS - Nu de scholen weer zijn begonnen, is ook het voetbalseizoen bij voetbalvereniging Flakkee weer gestart.

De trainingsavonden voor de jongste leden zijn maandag, dinsdag en donderdag. Bij onze vereniging wordt er uitsluitend op zaterdag gevoetbald. Elk team heeft de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. De allerkleinsten, de Mini-Pupillen, trainen elke zaterdagochtend van 11.00 tot 11.45 uur op een speciaal en veilig kunstgrasveldje. Daarnaast doen de oudste Mini-Pupillen (JO7) ook weer met 2 teams mee aan de eilandelijke competitie. Het eerste seizoen behoeft er bij de Mini-Pupillen van Flakkee geen lidmaatschap te worden betaald.
Alle leden krijgen, in tegenstelling tot veel andere verenigingen, geheel gratis een tenue, trainingspak en tas ter beschikking.
Verder worden er voor de jeugdleden naast het voetbal nog verschillende leuke activiteiten georganiseerd, zoals een thuistoernooi, bingo, spelletjes- en sportmiddag, voetbalclinic, tentenkamp en een bezoek aan een eredivisie wedstrijd. Ook kan er dit seizoen bij de jongste teams weer worden gestreden om de Flakkee hypotheken penaltybokaal. Wilt u meer weten, kom dan geheel vrijblijvend een keer langs of kijk op de site van MSV & AV Flakkee. Vanzelf mag er ook geheel vrijblijvend meerdere keren worden meegetraind of kom gewoon een keer kijken.