Fiets 3-daagse in Melissant

MELISSANT - Voor het eerst in haar geschiedenis zal er een Fiets 3-daagse in Melissant plaatsvinden. Deze zal gehouden worden op dinsdagavond 11 september, woensdagavond 12 september en als laatste op donderdagavond 13 september.

Start en finish zijn bij de Melishof, alwaar men zich ook kan inschrijven. Men kan zich inschrijven voor alle drie de avonden of voor één enkele avond. Inschrijven kan op de avond zelf vanaf 18.00 uur in de Melishof en de start is om 18.30 uur.
Kosten voor drie avonden zijn € 7,50, één avond meefietsen kost € 3, Er zijn drie mooie routes uitgezocht van om en nabij de 20 km, dus voor iedereen goed te doen, ook als men geen elektrische fiets heeft. Onderweg wordt u een versnapering aangeboden en de laatste avond wacht u een verrassing. "Kom gezellig meefietsen, laad uw fiets eventueel achter op uw auto en kom genieten van de prachtige omgeving van Melissant. Denk u er wel aan dat u met uw kleding goed zichtbaar bent voor het overige verkeer", aldus de organisatoren. De organisatie is in handen van Stichting Melishof. Voor vragen en/of informatie kunt u bellen: 06 47490307.