Afbeelding
Foto:

Fietspuzzeltocht Langstraat

LANGSTRAAT - Op zaterdag 8 september organiseert de stuurgroep van de Ned. Herv. Kerk te Langstraat (1 km voorbij Achthuizen) weer een prachtige fietspuzzeltocht door het mooie landschap van Oostflakkee.

Vanouds een gezellige tocht met een bijzonder ontspannen sfeer, met een afstand van ongeveer 25 km. Al vele jaren doen er zo'n 50 mensen mee, kerkelijk en niet kerkelijk. "De sfeer is altijd geweldig, maar natuurlijk wel een beetje afhankelijk van het weer. Voor degenen die twijfelen: Gewoon doen!" aldus de organisatoren.
De start van deze fietstocht is tussen 9.15 en 9.30 uur vanaf de kerk (Langstraat 12). De aankomst is om ongeveer 12.00 uur. Halverwege is er een stop met koffie, thee of frisdrank. Bij terugkomst gebruiken de deelnemers bij het kerkgebouw een fijne maaltijd met soep en broodjes. De kosten zijn slechts € 5,- p.p. met een maximum van € 15,- per gezin.
De opbrengst van de fietstocht is bestemd voor het onderhoud van het kerkgebouw.
In verband met de lunch en de koffie graag even van tevoren aanmelden. Dat kan bij Piet Leroy, 665804, piet.leroy@planet.nl, of bij Dirk Bal, 632059, dirk.bal@kpnplanet.nl.
Voor de winnaar is er weer een taart en wisselbeker beschikbaar.