Afbeelding
Foto:

Praiseband eXalt is op zoek naar nieuwe muzikanten


OUDDORP - Praiseband eXalt uit Ouddorp start binnenkort weer met het nieuwe seizoen en is een christelijke band welke bestaat uit een groep enthousiaste mensen van verschillende leeftijden die door muziek en zang op een aansprekende en laagdrempelige manier het evangelie van God uit willen dragen.

"Wij zouden onze band graag willen uitbreiden met een aantal nieuwe muzikanten. Speel of oefen je al een aantal jaren piano, keyboard, gitaar (akoestisch of elektrisch) of een ander instrument en lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend met ons te komen meespelen, dan ben je van harte welkom! We oefenen elke maandagavond in de Gereformeerde kerk van Ouddorp aan de Dorpstienden", aldus de mensen van eXalt.
De band treedt op in thema- en jongerendiensten, ere- en inzegeningsdiensten, praise-en benefietavonden en de jaarlijkse stranddienst aan de Grevelingen. De liederen zijn zowel Nederlands- als Engelstalig. Zo zingt eXalt grotendeels opwekkingsliederen en muziek van artiesten en bands zoals; Sela, Chris Tomlin en Casting Crowns. Dit jaar wordt op 23 september medewerking verleend aan de startdienst van de Gereformeerde kerk van Ouddorp. Op 11 november werkt de band mee aan een kerkdienst op Hernesseroord, op 18 november aan een jongerendienst in de Ger. kerk van Ouddorp en op 9 december aan een jongerendienst in de Ger. kerk van Stellendam.
Voor informatie en voor het boeken van optredens, kunt u contact opnemen met Peter Tieleman, e-mail: tieleman.cp@gmail.com.