Afbeelding
Foto:

- Advertorial -
Scootmobielaanhuis – op weg naar vrijheid!
Scootmobielaanhuis verhuist naar grotere locatie Hellevoetsluis

REGIO - Afgelopen jaar was een drukke periode voor Scootmobielaanhuis, waarbij het bedrijf dat bekend staat om het leasen en verkopen van scootmobielen flink is gegroeid. De uitbreiding van het serviceaanbod komt voort uit de wil van ondernemers Scott Barends en Miranda Boekee om de klanten optimaal te adviseren bij het (her)vinden van hun vrijheid.

Tekst: Kelly Boender

Scott: 'Het mooiste aan de zorgsector is dat je mensen écht kunt helpen om weer een stukje zelfstandiger te zijn'. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, heeft het bedrijf onlangs zelf een stukje extra vrijheid verworven: per 1 augustus 2018 is Scootmobielaanhuis gevestigd in een groter winkelpand aan de Stephensonweg 1, te Hellevoetsluis.

Complete zorgwinkel

Vorig jaar begon het idee om een nieuwe locatie te betrekken echt vorm te krijgen. Scott: 'We vonden het belangrijk om verder naar buiten toe te treden met ons assortiment, en de mensen te laten zien wat we voor hen kunnen betekenen. Maar dat ging niet makkelijk op onze locatie aan de Christiaan Huygensweg: het pand was te klein voor onze ambities en bovendien konden we niet al onze producten tentoonstellen in een winkelsetting'. Qua zichtbaarheid is hun nieuwe filiaal aan de Stephensonweg een hele verbetering. Iedereen die vanaf de N494 de Nijverheidsweg pakt, kijkt zo de showroom in. Daar zal een brede waaier aan zorgmiddelen te zien zijn, van diverse modellen scootmobielen tot aan rolstoelen, rollators, toiletverhogers, en accessoires zoals poncho's en afdekhoezen en zelfs aangepast bestek. Niet het soort artikelen dat je direct verwacht bij een scootmobielen-bedrijf, maar dat blijkt onterecht: 'We zijn sinds het begin in 2012 eigenlijk uitgegroeid tot complete zorgwinkel, en een grotere, meer professionele locatie is daarom een logische volgende stap', aldus Scott.

Een mandje voor de hond

De keuze om naast scootmobielen ook bijpassende zorgmiddelen én onderhouds- en pechhulpdiensten aan te bieden, ontstond door te luisteren naar de wensen van hun klanten. De afgelopen zes jaar hebben de ondernemers het assortiment zo stapje voor stapje uitgebreid. Hierbij blijven ze flexibel, en draaien ze de hand niet om voor een extra verzoek. Een tijd geleden monteerden ze een mand op de scootmobiel van een dame, zodat haar hondje ook mee kon. Inmiddels komt het bedrijf overal in Nederland aan huis, en bieden ze een service die je 'allround' zou kunnen noemen. Iemand die bijvoorbeeld herstellende is van een gebroken heup, kan bij Scootmobielaanhuis terecht voor advies, een scootmobiel en eventuele benodigde accessoires en hulpstukken.

Alles onder één dak

Vanuit het nieuwe filiaal blijven de ondernemers hun vertrouwde service uitoefenen, en laten ze graag zien wat er mogelijk is op het gebied van mobiliteit. Zij nodigen dan ook iedereen die nieuwsgierig is naar hun diensten, of gewoon een kijkje wil nemen, van harte uit in hun nieuwe pand aan de Stephensonweg 1. Per augustus zijn hier de showroom, de zorgmiddelenwinkel én een nieuw Post NL servicepunt allemaal onder een dak te vinden.


Contact

Stephensonweg 1, 3225 LW Hellevoetsluis
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: 0181-850439.
www.scootmobielaanhuis.nl
www.scootmobielaanhuiswebshop.nl
www.zorgmiddelenaanhuis.nl