Afbeelding
Foto:

Collecte voor de Stichting Oost-Europa

GOEREE-OVERFLAKKEE - De jaarlijkse huis-aan-huiscollecte voor de Stichting Oost-Europa is in week 32 in Middelharnis, week 33 in Sommelsdijk en week 34 in Oude-Tonge.

De opbrengst zal besteed worden aan hulp aan de allerarmsten in Roemenië, daar, waar de stichting reeds vele jaren hulp verleent. In deze krant staat ieder jaar een verslag van de werkzaamheden. De stichting spreekt haar dank uit aan allen die dit prachtige werk ondersteunen. Er is veel schrijnende armoede en allerhande nood in Roemenië. Door de hulp van de Stichting Oost-Europa Werkgroep konden er al veel mensen worden geholpen. Vorig jaar werd een zestal grote transporten naar Roemenië uitgevoerd, in 2018 zijn er al vier keer spullen naar Roemenië gebracht en het ziet er naar uit dat er nog meerdere transporten volgen dit jaar. De dankbaarheid van de bevolking is groot.

De hulp in Roemenië wordt verstrekt aan volwassenen en kinderen. Om de hulp mogelijk te maken, wordt er gecollecteerd. De organisatie: "Stel de collectanten niet teleur, zij lopen niet voor zichzelf, maar voor een goed doel. Mogen we ook dit jaar op uw steun rekenen? Wilt meer weten van ons werk, kijk dan eens op www.oosteuropa-werkgroep.nl."

Spullen inleveren

Iedere eerste zaterdagmorgen van de maand (behalve in augustus) kan men tussen 9.30-11.30 uur schone bruikbare spullen, zoals kleding, huishoudelijke goederen, dekens, klein meubilair, rollators, bruikbare fietsen, enzovoort naar de loods aan de Industrieweg 17 te Middelharnis brengen. Een gift overmaken, dit is fiscaal aftrekbaar, kan naar banknummer NL 97 RABO 03420 07 408, ten name van Stichting O-Europa Werkgroep te Middelharnis.

Neem voor meer informatie contact op met de voorzitter, dhr. J. v.d. Made te Middelharnis, telefoon: 484228.

Afbeelding