Afbeelding
Foto:

Nieuw: De BedrijfsOmloop van Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - De Omloop heeft dit jaar een nieuw onderdeel op poten gezet: de BedrijfsOmloop. Daarbij worden vrienden, teamleden en collega's uitgedaagd om samen mee te doen met het wandelevenement. Niet alleen een leuke manier van teambuilding, maar ook een kans om het Sophia Kinderziekenhuis te steunen.

Speciaal voor bedrijven en verenigingen organiseert de Omloop dit jaar een zakelijk evenement ten tijde van de Omloop van Goeree-Overflakkee op 24 en 25 augustus. Het doel is om met een team van vier of vijf deelnemers aan de start te verschijnen en gezamenlijk of als estafetteteam het hele eiland rond te lopen. Dat is een afstand van 110 kilometer. Een bijzondere prestatie en dat allemaal voor een goed doel: Het Sophia Kinderziekenhuis! De organisatie: "We hopen op veel deelnemende teams om met elkaar geld in te zamelen voor de patiëntjes van het Rotterdamse Kinderziekenhuis."

Hoe werkt het?

Alle leden van het team ontvangen een uniek loopshirt in de kleuren van het team of bedrijf. De shirts kunnen worden gevuld met de namen van de sponsoren van het team. Deze sponsoring dient direct als inschrijfgeld voor jullie team. Verzamel als team in totaal minimaal € 600,- aan sponsors en doe mee met het unieke Flakkeese wandelevenement. De teams kunnen kiezen uit twee afstanden: 20 en 110 kilometer. Er kan worden meegedaan als groep, of als estafette. Deelnemers komen als team over de finish en worden daar met champagne onthaald. En er wordt een foto gemaakt om dit bijzondere moment vast te leggen. Meer informatie een aanmelden via inschrijvingen@omloop.com.