Afbeelding
Foto:

Oratoriumkoor Arte Vocale nodigt uit voor Scratch Requiem van Mozart

GOEREE-OVERFLAKKEE - Oratoriumkoor Arte Vocal nodigt zangers uit om mee te doen aan de scratch van het Requiem van Mozart op 27 oktober in de Dominicuskerk Amsterdam. De kerk ligt aan de Spuistraat 12, vlakbij het Centraal Station in het centrum.

Een scratch is een dag zingen/repeteren, in dit geval o.l.v. dirigent Martin van der Brugge, en daarna met solisten en orkest uitvoeren in een enorm koor van 400 personen. Voorzingen is niet nodig. Iedereen die het stuk kent, kan zich inschrijven en wie het niet kent, kan eventueel alvast de bladmuziek en/of de oefen-cd per stem bestellen om thuis te studeren. Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor zangers. Aanmelden moet zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Voor luisteraars is er genoeg plaats.

Individueel inschrijven voor de scratch kost € 35,00 p.p. Echter als grotere groep is de inschrijving voor Oratoriumkoor Arte Vocale € 25,00 p.p. Er kunnen ook luisterkaarten à € 12,50 worden besteld voor het publiek. Bekenden, vrienden en familie zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan. De kaarten kunnen ook later via internet besteld worden. Men vertrekt op 27 oktober om 08.00 uur per luxe touringcar vanaf De Staver in Sommelsdijk. De bus zet ons af op 5 minuten lopen van de kerk. De repetitie start om 10.00 uur. Na de uitvoering wordt een driegangen diner gebruikt in Hotel Victoria, daarna wordt de terugreis aanvaard rond 20.30 uur.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen ongeveer € 80,00 p.p. (afhankelijk van het aantal deelnemers). Dat is inclusief busreis, deelneming scratch en driegangendiner. Exclusief andere bestellingen, lunch en drankjes, je mag je eigen consumpties meenemen in de kerk. Luisteraars die meegaan betalen ca. € 55,00, inclusief bustocht en driegangendiner (exclusief drankjes en exclusief luisterkaart à € 12,50).

Aanmelden

Aanmelden bij Esther Kranendonk: 06-21913954 of per mail: estherkoetsier@hotmail.com. Onder vermelding van naam, e-mailadres, mob. tel.nr., stemsoort en of men graag gebruik wil maken van een oefen-cd (€ 15,-) en/of bladmuziek (€ 17,50).