Vrijwilligers gezocht

GOEREE-OVERFLAKKEE - Stichting ZIJN zoekt vrijwilligers die regelmatig of incidenteel een paar uurtjes de hulpvrager willen helpen of de mantelzorger willen ontlasten door degene waar voor gezorgd wordt gezelschap te houden. Wij zijn erg blij dat er mensen zijn die vrijwilligerswerk willen doen. Zonder hen zou de Stichting niet kunnen bestaan. Wilt u wat tijd vrijmaken om een ander te helpen, dan kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN, Doetinchemsestraat 27, 3241 AA Middelharnis, telefoonnummer (0187) 48 33 66, toets 5.

Regio Oude-Tonge

Stichting ZIJN is op zoek naar een vrijwilliger/vrijwilligster in de omgeving van Oude-Tonge die het leuk vindt om op 3 hondjes te passen als mevrouw moet worden opgenomen in het ziekenhuis. De hondjes kunnen absoluut niet alleen zijn. Voor meer informatie kunt u bellen met Marja van der Welle: (0187) 483366, toets 5.

Den Bommel

In het kader van mantelzorg zoeken we voor een meisje van 14 jaar, die in bijzondere omstandigheden verkeert, iemand die af en toe wil ondersteunen na schooltijd. Het gaat om af en toe een uurtje en het ondersteunen zou ook 's avonds kunnen.

Stellendam

Voor een mevrouw van 74 jaar zoeken we iemand die het gezellig vindt om bij mevrouw op visite te gaan en bij mooi weer een klein rondje met haar te lopen. Mevrouw loopt niet makkelijk, maar wil graag naar buiten. Mevrouw kan goed fietsen en zou doet dit ook graag met iemand willen doen.


Stichting ZIJN